Fotbollshörnan

Fokus på den lokala fotbollen

Silly

Amanda Willas klar för Lunds BoIS


Lunds BoIS har varit heta på transfermarknaden hittills. Under onsdagen presenterade man klubbens femte nyförvärv som man hämtar in från Furulunds IK. Det är Amanda Willas som har skrivit på för klubben.

– Jag hade tänkt pröva med lite olika klubbar nu när jag flyttat till Lund. Lunds BOIS var den klubben jag först kom i kontakt med och jag trivdes direkt med tränarna och spelarna både på och bredvid plan, säger Amanda till klubbens hemsida och fortsätter.

– Samtidigt som jag bara spelar fotboll för att det är roligt så vill jag verkligen vinna varenda match som vi kommer att spela. Jag hoppas att vi får en bra placering i tabellen 2020 och att jag får bidra med ett och annat mål.

--------------------------------------------------

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.