Fotbollshörnan

Fokus på den lokala fotbollen

Silly

FC Rosengård förlänger med två spelare


I förra veckan stod det klart att Tommy Ringblom tog över rodret i FC Rosengårds herrlag då han lämnade IF Limhamn Bunkeflo efter fyra säsonger.

Idag meddelar FC Rosengård via sin hemsida att man förlänger med två spelare inför den kommande säsongen. Det rör sig om anfallaren Emin Karaman och försvarsspelaren Linus Fridolf.

Till klubbens hemsida säger herrarna följande.

Säsongen 2020 hoppas jag verkligen att vi tar steget upp till Division 1, det är inte lätt att vinna en serie men på pappret har vi utan tvekan Division 2 bästa lag tycker jag. Sen är det mycket som ska klaffa för att gå upp men vi har i alla fall bra förutsättningar. Nu har vi dessutom fått in en tränare som har gjort det väldigt bra där han varit innan så varför inte fortsätta med det, säger Linus Fridolf.

Emin Karaman kommenterar förlängningen följande

Främsta av allt så var det ambitionen i klubben som avgjorde. Inställningen att alltid vinna och aldrig vara nöjd förrän man är bäst. Sedan var också organisationen i klubben väldigt avgörande. Sist men inte minst så är utvecklingspotentialen väldigt stor då spelarkvalitén i laget är väldigt hög och det gynnar inte bara mig utan alla spelare i truppen.

--------------------------------------------------

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK!

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.