Fotbollshörnan

Fokus på den lokala fotbollen

Silly

Tre spelare förlänger med Torns IF


Torns IF klarade sig kvar med tre poängs marginal under 2019 och spelar även i Division Ett under 2020. Nu står det klart att man har förlängt med tre spelare inför den kommande säsongen. Detta meddelar klubben via sitt Twitter-konto.

Det rör sig som spelarna Patrik ”Putte” Östlund, målvakten Svante Hildeman och Truls Verngren.

Samtidigt blev det klart under fredagen att Torns IF inleder serien 2020 genom att möta FK Karlskrona på bortaplan den 4-5 april. Veckan efter är det hemmapremiär när Assyriska Turabdin IK kommer på besök i Stångby. Säsongen avslutas med ett Lundaderby mot Lunds BK på Klostergårdens IP.

--------------------------------------------------

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK!

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.