Fotbollshörnan

Fokus på den lokala fotbollen

Silly

Två nyförvärv till Kvarnby IK


Kvarnby IK fortsätter att bygga på sin trupp inför den kommande säsongen i division fyra. Nu står det klart att man utökar sin trupp med två nyförvärv.

Det rör sig om Atiqullah Mohamed som väljer att återvända till klubben efter två säsonger i bland annat Seveds FK och Hyllie IK. Mohamed startade sin karriär i Kvarnby IK.

Äntligen är jag tillbaka och det känns bra. Det är ett väldigt bra lag med en bra ledarstab vilket såklart är positivt. Laget har stor potential och klubben har potential att utveckla mig både som spelare och individ utanför fotbollsplanen. Allt detta gjorde valet enkelt att skriva på för klubben, säger Atiqullah till klubbens hemsida.

19-årige anfallaren Bright Sado är klubbens andra nyförvärv som man hämtar från division fem klubben Liria IF. Sado har tidigare spelat för klubbar som FC Rosengård och Afro FK.

Han kommer att göra många motståndare oroliga då Bright är en forward som kan avsluta både på huvudet och med bägge fötterna, berättar Richard Ohlqvist huvudtränare i Kvarnby IK till klubbens hemsida.

--------------------------------------------------

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK!

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.