Fotbollshörnan

Fokus på den lokala fotbollen

Silly

Trelleborgs FF förlänger med Mattias Håkansson


Trelleborgs FF skriver nu nytt kontrakt med Mattias Håkansson. Den 26-årige yttermittfältaren har spelat i Trelleborgs FF sedan 2016 och det nya kontraktet med klubben gäller för två år.

Mattias är en spelare med mycket erfarenhet och med tydliga spetsegenskaper främst i sin fart och sin fysik. Han är en hårt arbetande spelare med bra attityd, säger Kristian Haynes, huvudtränare i Trelleborgs FF i ett pressmeddelande.

Mattias Håkansson inledde fotbollskarriären i Asarums IF. Som 15-åring tog han steget över till Mjällby AIF:s ungdomslag innan han redan som 18-åring debuterade i allsvenskan 2012. Sedan säsongen 2016 har han tillhört Trelleborgs FF.

--------------------------------------------------

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK!

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.