Fotbollshörnan

Fokus på den lokala fotbollen

Silly

Åtta nyförvärv till SoGK Charlo


SoGK Charlo slutade förra säsongen på en femte plats i Div 7 Södra. Denna säsong spelar man i Div 6 Sydöstra då man beslutade att lägga ned division sju.

Inför säsongen 2020 har Charlo bland annat gjort klart med en ny hjälptränare till Felix Fossen. Det blir Hampus Svensson som går in och hjälper Felix vid sidlinjen. Hampus var under säsongen 2019 målvaktstränare för klubben men får nu utökat ansvar i laget. Han kommer att fortsätta vara målvaktstränare även 2020.

Förutom denna förändring har laget även gjort klart med åtta nya spelare inför den kommande säsongen.

Spelarna som är klar för Charlo är David Anderberg Håkansson (Sjöbo IF), Sherzad Kret (IFK Ystad), Carl Munther, Max Sterner (Tomelilla IF), Andreas Persson (Genarps IF), Anders Nilsson (Ystads IF), Rasmus Rosdahl (Sjöbo IF), André Lindblad (comeback).

--------------------------------------------------

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK!

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.