Fotbollshörnan

Fokus på den lokala fotbollen

Silly

Pontus Löfvenmark förlänger med Eskilsminne


Den 23-årige målvakten Pontus Löfvenmark har under säsongen varit en viktig kugge i Eskilsminne IF. Nu står det klart att Löfvenmark förlänger med klubben ytterligare ett år.

Som 16-åring kom Löfvenmark till Eskilsminne från HIF:s ungdomsverksamhet och har under de fyra senaste säsongerna spelat med herrlaget i Eskilsminne. Under säsongen 2019 blev det 24 matcher för Löfvenmark i Division Ett.

På klubbens hemsida kommenterar Pontus Löfvenmark följande om förlängningen med klubben.

Det känns skönt att det är klart nu så att man kan ställa in huvudet på nästa säsong och fokusera på rätt saker. För egen del kändes det som en bra säsong personligen när det tog fart där några matcher in i seriespelet. Jag kände redan i cupen att jag hade en bra form och försökte bygga vidare på det. För lagets del var det en väldigt lärorik säsong för oss framförallt mentalt och det var verkligen skönt att vi löste det tuffa läget som vi befann oss i.

--------------------------------------------------

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK!

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.