Fotbollshörnan

Fokus på den lokala fotbollen

Silly

Kevin Alin klar för FC Rosengård


FC Rosengård har gjort klart med den 23-årige meriterande målvakten Kevin Alin som senast kommer från IFK Hässleholm.

Kevin Alin började sin karriär i Real Malmö FC och har sedan dess spelat i klubbar som Landskrona BoIS, Trelleborgs FF, Kvarnby IK och nu senast IFK Hässleholm. Som 17-åring provtränade Alin med Fulham.

Till klubbens hemsida säger Kevin Alin följande.

Mina ambitioner och FC Rosengårds ambitioner är på samma nivå. Båda strävar mot att gå upp i år och det är det tillsammans med tränarvalet i Tommy som vägde tungt när jag skrev på för FC Rosengård. Jag vill vara i så professionell miljö som möjligt och där ser jag FC Rosengård som den perfekta miljön för mig med bra ledning och grymma tränare.

Foto: FC Rosengård

--------------------------------------------------

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK!

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.