Fotbollshörnan

Fokus på den lokala fotbollen

Silly

Kvarnby förlänger med Max Andersson Sääf


Max Andersson Sääf anslöt till Kvarnby IK inför säsongen 2018 då han lämnade Skanör Falsterbo IF. Tidigare under hösten stod det klart att Andersson Sääf skulle tillhöra tränarstaben som assisterande tränare till Richard Ohlqvist.

Nu meddelar Kvarnby IK via sin hemsida att Andersson Sääf även fortsätter som spelare under säsongen 2020 och kommer att agera som en spelade assisterande tränare.

Valet var inte så svårt att fortsätta spela i Kvarnby. Kroppen känns bra, Richard ville ha mig kvar som spelare och när Uffe kom in som sportchef kändes det klockrent, säger Max Andersson Sääf till klubbens hemsida och fortsätter.

Rollen som spelande assisterande tränare passar mig egentligen perfekt då jag tror att jag kan bidra en hel del med min erfarenhet till spelartruppen. Det är även roligt att få vara med och bygga truppen inför kommande säsong och samtidigt trivs jag väldigt bra i klubben där jag upplever att organisationen är välfungerande samt att stämningen är otroligt familjär

--------------------------------------------------

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK!

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.