Fotbollshörnan

Fokus på den lokala fotbollen

Silly

Pierre Fredriksson tar över i Dösjöbro


Dösjöbro IFs damer har fått en ny huvudtränare inför den kommande säsongen då den dåvarande tränaren Fredrik Jahnfors lämnade för uppdrag i Malmö FF.

Det blir Pierre Fredriksson som tar över huvudansvaret i damlaget och kommer även axla rollen som ansvarig i F17-laget. Fredriksson kommer senast från Hyllie IK där han tränade U16, U19 samt seniorlaget.

– Det känns mycket bra. Ett spännande och intressant uppdrag och en möjlighet som jag fått; att få fortsätta att bygga vidare på det som klubben har inom damfotboll och vidareutbilda och träna ett talangfullt lag, säger Pierre till klubbens hemsida.

På klubbens hemsida beskrivs Pierre följande.

Pierre står för en effektiv, okomplicerad och attraktiv fotboll. Han vill bygga en glädjefylld och trygg miljö, där spelarna vågar både lyckas och misslyckas. En sådan miljö skapar intresse, en vilja att lära mer, och som han ser får spelare att anstränga sig till att hela tiden försöka bli bättre – något som bygger en vinnande kultur. Pierre vill utgå från spelarnas situation och behov och på så sätt stimulera till en optimal inlärning.

Foto: Dösjöbro IF

--------------------------------------------------

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK!

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.