Fotbollshörnan

Fokus på den lokala fotbollen

Silly

Dino Mesic klar för Malmö City FC

Foto: Malmö City FC


Malmö City FC fortsätter att förstärka laget inför den kommande säsongen. Nu har man gjort klart med meriterande anfallaren Dino Mesic som senast kommer från division ett-laget Torns IF.

Dino kommer inte bara till Malmö City FC som spelare, utan han kommer även att leda klubbens U19-lag.

– En mycket seriös klubb med högre ambitioner än div 3, ska nås på ett sätt som jag tror starkt på och som bidrar till att klubben etablerar sig högre upp i framtiden. Truppen i dag ser stark ut och är en bra mix mellan ungt och rutinerat manskap, säger Dino till klubbens hemsida och kommenterar sin tränarroll på följande sätt.

– Något jag alltid velat göra när jag skall sluta med min karriär men i min ovetskap när jag kommer tillbaka från min skada, så vill jag tjuvstarta med denna utmaning. Jag har mycket idéer och tankar men samtidigt extremt mycket kvar att lära mig. Då passar det bra med en klubb som vill ge unga tränare chansen och samtidigt så får jag bra mentorer som Marco, Willy  Pierre, som besitter mycket kunskap och framför allt bra relationer med unga talangfulla spelare i Malmö och dess omkrets. 

Dino har tidigare spelat för klubbar som Kirsebergs IF, Rörsjöstadens IF, IFK Malmö, Malmö FF, FC Rosengård, BK Olympic, Landskrona BoIS och senast Torns IF.

Foto: Malmö City FC

--------------------------------------------------

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK!

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.