Fotbollshörnan

Fokus på den lokala fotbollen

Silly

Felix Jakobsson klar för IFK Norrköping


Felix Jakobsson kom till Torns IF inför säsongen 2019 från Eslövs BK där han var ordinarie målvakt under två säsonger i division tre.

Under den gångna säsongen har Felix delat målvaktsposten tillsammans med sin kollega Svante Hildeman och totalt har det blivit 15 matcher i Ettan Södra.

Nu står det klart att IFK Norrköping väljer att värva den 20-årige talangen inför den kommande säsongen. Felix kommer att tillhöra IFK:s A-trupp men har även möjlighet att spela med Sylvia i Ettan Norra.

– Det har varit ett mycket roligt och lärorikt år i Torn där det blev lite väl spännande på slutet, men vi lyckades att hålla oss kvar. För min egen del så har det varit ett väldigt positivt år med speltid, bra träningar och jag har lärt känna fantastiska människor. Vill passa på att tacka alla spelare, ledare och supportrar för detta året och kan lova att ni inte har sett de sista av mig på Stångby IP. Känns inte som att jag bara har spelat en säsong i Torn i och med att man kommit så nära alla, säger Felix om sin tid i Torn till tornsif.se.

Foto: IFK Norrköping

--------------------------------------------------

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK!

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.