Fotbollshörnan

Fokus på den lokala fotbollen

Silly

Thomas Kozma ny målvaktstränare i Trelleborgs FF


Trelleborgs FF har gjort klart med en ny målvaktstränare efter Tomas Håkansson. Det blir den 39-årige Thomas Kozma som, efter sex år som målvaktstränare i Eskilsminne IF, kliver in i rollen inför säsongen 2020.

Thomas började sin fotbollskarriär i Hässelby SK FF, där han spelade tills han var 14 år. Utöver Hässelby har han också spelat i bland annat Brommapojkarna, Växjö Norra, collegefotboll i USA och ligaspel i Australien. Som 28-åring stoppade ett skadat knä honom från fortsatt målvaktsspel och han valde istället att gå vidare som målvaktstränare.

– Thomas Kozma har en lång erfarenhet som målvaktstränare och har gjort det väldigt bra i Eskilsminne. Jag är glad över att vi kan starta säsongen 2020 med en kunnig och bra målvaktstränare på plats, säger Mattias Kronvall, klubbdirektör i Trelleborgs FF.

Tomas Håkansson kom in som målvaktstränare i Trelleborgs FF inför säsongen 2019 men lämnar nu klubben.

– Tomas Håkansson har valt att kliva av rollen som målvaktstränare hos oss för att få mer tid för familjen. Han har bidragit mycket med sin erfarenhet och vi tackar honom för hans tid hos oss, säger Mattias Kronvall.

Text: Trelleborgs FF

--------------------------------------------------

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK!

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.