Fotbollshörnan

Fokus på den lokala fotbollen

Silly

Kofi är tillbaka i FC Rosengård


Den 23-årige högerbacken Kofi Yeboah Addae väljer att återvända till FC Rosengård då han lämnar BK Olympic. Kontraktet är på 1+1 år.

Kofi spelade i FC Rosengård under tre säsonger mellan 2016 och 2018. Förutom BK Olympic har Kofi även representerat Landskrona BoIS under sin korta period ifrån Rosengård.

Kofi gick inför 2019 till Landskrona BoIS men väl där blev det bara en match från start och två inhopp. Han flyttade kort därpå till BK Olympic där han fick lite mer speltid, nämligen 639 minuter och bidrog även med ett mål.

– Jag hade ett bra samtal med Valentino Lai där han var tydlig om FC Rosengårds planer inför den kommande säsongen och det matchade mina så det var inte en svår beslut. Plus att jag känner grabbarna sen innan, så det ska bli kul att fortsätta det vi påbörjade som inte riktigt avslutades, säger Kofi till FC Rosengårds hemsida och fortsätter.

– Det ska bli kul att jobba med de nya tränarna vi fått. Sillen känner jag sen innan och Jonas har jag också jobbat med lite, så det ska bli kul.

Foto: FC Rosengård

--------------------------------------------------

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK!

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.