Fotbollshörnan

Fokus på den lokala fotbollen

Silly

Nellie Lilja lånas ut till KIF Örebro


23-årige Nellie Lilja tillhör till vardagen FC Rosengård men var under hösten 2019 utlånad till IF Limhamn Bunkeflo. Där blev det 1308 minuter i OBOS Damallsvenskan.

Nu står det klart att U23-landslagsmittfältaren lånas ut till KIF Örebro i OBOS Damallsvenskan.

Till KIF Örebros hemsida säger Lilja följande.

– I KIF Örebro får jag en välfungerande klubb med god ordning där det läggs mycket engagemang på oss spelare, både på och utanför planen. Det känns spännande att vi kommer vara ett ungt lag, men med höga ambitioner och där tror jag att jag kommer passa in och kunna bidra på ett bra sätt, säger Nellie Lilja, inlånad mittfältare i KIF Örebro kommande säsongen, och fortsätter fundera kring 2020:

– Under uppehållet har jag förberett mig väl och jag räknar med att ta stora kliv i min utveckling med KIF. Jag ska hjälpa klubben till en bra placering i serien samt att visa att jag ska behålla min plats i U23-landslaget.

Foto: KIF Örebro

--------------------------------------------------

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK!

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.