Fotbollshörnan

Fokus på den lokala fotbollen

Silly

Mattias Almeida lämnar Helsingborgs IF


Helsingborgs IF har tillsammans med mittfältaren Mattias Almeida kommit överens om att avsluta kontraktet i förtid.

Mattias har spelat i HIF sedan starten av sin fotbollskarriär och tagit sig igenom samtliga steg i ungdomsleden upp till A-laget, där han fick en permanent plats i truppen inför säsongen 2018.Under våren samma år stod han för två mål på försäsongen och sedan också ett mål i Superettan när han kvitterade borta mot IK Brage. Sammanlagt spelade han 14 seriematcher för klubben och stod för två poäng. Efter utlåningar till Ängelholms FF och IFK Värnamo är parterna nu överens om att bryta kontraktet i förtid, vilket innebär att spelaren lämnar klubben omgående.– Jag önskar alla inom föreningen och alla supportrar mycket glädje och framgång på Olympia. Jag har spenderat mer eller mindre hela mitt liv i HIF och det jag gått igenom i klubben kommer jag aldrig att glömma. HIF kommer alltid att ha en plats i mitt hjärta, säger 20-åringen.

Text och foto: Helsingborgs IF

--------------------------------------------------

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK!

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.