Fotbollshörnan

Fokus på den lokala fotbollen

Silly

Emil Åberg fortsätter i Eskilsminne IF


Emil Åberg återvände till Eskilsminne IF inför säsongen 2018 då han lämnade Kristianstad FC. En säsong som blev lyckad för Åberg. Då blev det 2316 minuters spel i Division Ett samtidigt som han stod för 18 mål.

Nu meddelar Eskilsminne IF att man förlänger med Emil Åberg ytterligare två säsonger och går därmed in på sin sjunde säsong i Eskilsminne. Under 2019 spelade Emil 2609 minuter för Eskilsminne och stod för 15 mål.

Till klubbens hemsida säger han följande:

– Det har varit en tid av funderingar och diskussioner efter fjolårssäsongen – som ju inte riktigt blev vad vi hoppades – men nu känns det skönt att vi kommit överens. Eskils är en klubb där jag känner trygghet och trivs. Stämningen är fantastisk och det sker inte vildsinta kortsiktiga satsningar som i i en del andra klubbar. Sedan kanske jag ibland hade velat att klubben skyndat fram lite fortare. Men detta är ändå att föredra och fortsätter.

– Jag ser fram emot 2020. Visserligen har vi mist en del spelare men jag hoppas och tror på det lagbygge som klubbdirektör Kalle Olsson håller på med. Det var ett tufft år i fjol där det stundtals var svårt att göra sig själv rättvisa. Jag hade fem-sex olika anfallspartners under säsongen och det blev ingen riktig rytm.

Foto: Eskilsminne IF/Bildburken

--------------------------------------------------

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK!

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.