Fotbollshörnan

Fokus på den lokala fotbollen

Silly

Jesper Lundborg förlänger med Eskilsminne IF


Den 23-årige mittfältaren och anfallsspelaren Jesper Lundborg har gjort klart med Eskilsminne IF ytterligare ett år och går därmed in på sitt fjärde år i föreningen.

Under säsongen har det blivit 729 minuter för Lundborg i Division Ett och två mål.

Till klubbens hemsida säger han följande om säsongen 2020.

 – Jag känner att jag har mycket mer att uträtta och att jag har potential som jag inte riktigt nått upp till. Efter bra samtal med Mattias känner jag att det finns mycket att bygga på för min del och jag kommer in i 2020 med ny energi och redo att visa vad jag kan.

Foto: Eskilsminne IF

--------------------------------------------------

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK!

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.