Fotbollshörnan

Fokus på den lokala fotbollen

Silly

Torns IF värvar från Division 4


Torns IF har gjort klart med Alexander Ekström som ny tränare under säsongen 2020. Alexander tillsammans med Richard Ringhov och Robin Lindroos kommer att ha ansvaret för herrlaget i Torns IF. Alexander kommer senast från Staffanstorp United där han har varit huvudtränare för deras herrlag i division 4.

Alexander berättar för Torns IF hur han ser generellt på fotbollen och vilken fotboll han står för:

En vägvinnande fotboll, där variation ska finnas i anfallsspelet, dvs att både kunna komma till målchanser genom kortpassningsspel genom lagdelarna, men även kunna sätta en längre boll från exempelvis backlinjen direkt upp till forward eller bakom backlinjen. I försvarsspelet är det viktigt att alla är införstådda med hur vi vill bedriva försvarsspel, följer det, och arbetar hårt tillsammans. 

Alexander berättar även för Torns IF hur han ser på 2020 men även vad han tror är viktigt att för att nå framgång:

Jag är 100% säker på att vi alla kommer höja oss några procent till och det leder förhoppningsvis till bra prestationer och många sköna vinster. Att det finns en ömsesidig respekt mellan alla inblandade. Att alla bidrar till ett positivt klimat i omklädningsrummet och ute på planen. Att det finns en tydlighet från oss tränare hur vi vill spela fotboll. Att spelarna vet vad som förväntas av dem utifrån sin position i anfallsspel respektive försvarsspel. Att alla verkligen tar varje träning på största allvar.

Text & Foto: Torns IF

--------------------------------------------------

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK!

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.