Fotbollshörnan

Fokus på den lokala fotbollen

Silly

Trelleborgs FF skriver kontrakt med målvakten Hampus Nilsson


Trelleborgs FF skriver kontrakt med målvakten Hampus Nilsson. Den 29-årige målvakten kommer närmast från Falkenbergs IF där han vaktat målet sedan säsongen 2017. Kontraktet med Trelleborgs FF gäller för två år.

Vi är glada över att möjligheten dök upp att knyta till oss ännu en spelare med erfarenhet från Allsvenskan. Hampus passar bra in i den profil vi söker hos våra spelare, han har en lokal förankring och är dessutom en etablerad målvakt med ledaregenskaper. Han hade en betydande del i Falkenbergs resa tillbaka till Allsvenskan och han kommer kunna bidra med sin erfarenhet till vår trupp, säger Kristian Haynes, huvudtränare i Trelleborgs FF.

Hampus Nilsson har tillhört Falkenbergs IF sedan säsongen 2017 och har dessförinnan bland annat spelat i Djurgårdens IF samt som lån i Östersunds FK. Som ungdomsspelare spelade han även i IFK Osby, Landskrona BoIS och Helsingborgs IF.

Text och bild: Trelleborgs FF

--------------------------------------------------

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK!

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.