Fotbollshörnan

Fokus på den lokala fotbollen

Silly

Anders Swahn blir huvudtränare i Kristianstad FC


I slutet av november stod det klart att Jack Majgaard Jensen skulle ta över huvudansvaret i Kristianstad FC. Vid sin sida skulle Anders Swahn stå. Men Jack valde att aktivera en utköpsklausul och tog över norska damlaget Vålerengen.

Nu står det klart att Anders Swahn tar över huvudansvaret i A-truppen och vid sin sida kommer Percy Olsson stå. På lördag drar de igång årets säsong.

– En duo som kompletterar varandra perfekt. Två tränare som brinner för att utveckla unga spelare. Vi är mycket nöjda med den här lösningen, säger Dennis Nanasi i KFC:s sportgrupp till klubbens hemsida.

Foto: Kristianstad FC

--------------------------------------------------

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK!

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.