Fotbollshörnan

Fokus på den lokala fotbollen

Silly

Två spelare klara för Ängelholms FF


Lagbygget i Ängelholms FF fortsätter. Under fredagen stod det klart att klubben har gjort klart med två nya spelare inför den kommande säsongen.

Efter några år i USA har Ängelholm FF fostrade Erik Johansson valt att återvända till klubben. Erik har bland erfarenhet från Superettan där han spelade 2016 med just Ängelholms FF. Då blev det 990 spelade minuter.

Förutom Erik har klubben även gjort klart med Philip Ljung som man lånar in från Varbergs BoIS. Philip är fostrad i Landskrona BoIS. Philip lämnade Landskrona BoIS inför säsongen 2019 för Varberg. Men i Varberg har det blivit mest på bänken i herrlaget. Totalt blev det 28 minuters spel under 2019.

– Philip är en spelare som kan användas som både ytter- och mittback och kommer med sin erfarenhet från högre nivå att bidra till ÄFF’s projekt att avancera i seriesystemet, säger Roar Hansen till klubbens hemsida.

Foto: Ängelholms FF

--------------------------------------------------

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK!

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.