Fotbollshörnan

Fokus på den lokala fotbollen

Silly

Kim Thörnberg klar för Näsums IF


Inför säsongen 2011 valde Kim Thörnberg lämna allsvenska Mjällby AIF för spel i division tre laget IFÖ Bromölla IF. Under åren har klubben även avancerat till division två där de spelade under 2019. Där blev Thörnberg väl fast. Nio säsonger senare står det klart att Thörnberg byter klubb och går till division sex laget Näsums IF.

I Mjällby AIF blev det begränsat med spel i Superettan och Allsvenskan. Totalt blev det 64 spelade minuter under tre säsonger. I Bromölla blev det bättre med speltid. Under de nio senaste säsongerna har Thörnberg spelat 14 014 minuter (ca 156 matcher) och bidragit med 19 mål.

På klubbens hemsida skriver man följande om Kim.

“Kim är en väldigt bollbegåvad spelare med känsliga fötter. En spelfördelare på offensiv planhalva.”

Näsums IF hade en tuff säsong 2019 och slutade på en jumboplats i Div.5 Nordöstra med 14 inspelade poäng.

Foto: Näsums IF

--------------------------------------------------

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK!

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.