Fotbollshörnan

Fokus på den lokala fotbollen

Silly

Joel Hallgren förlänger med Kristianstad FC


28-årige Joel Hallgren kom till Kristianstad FC inför säsongen 2016 då han lämnade Österlens FF i division tre. Nu står det klart att Hallgren har förlängt sitt kontrakt med Kristianstad och går in på sitt femte år i klubben.

Under 2019 konkurrerade Hallgren med André Andersson om målvaktsplatsen i Kristianstad FC. Totalt blev det 735 minuter för Hallgren i KFC-målet i division ett.

– Jag hade inga planer på att gå till någon annan klubb i samma serie. Det ska bli en riktigt intressant säsong. Det finns mycket talang i laget, men vi behöver göra klart med några rutinerade spelare också, säger Joel Hallgren till klubbens hemsida.

Foto: Kristianstad FC

--------------------------------------------------

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK!

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.