Fotbollshörnan

Fokus på den lokala fotbollen

Silly

Måns Söderqvist klar för Trelleborgs FF


Trelleborgs FF skriver kontrakt med anfallaren Måns Söderqvist. 26-årige Måns kommer närmast från Kalmar FF där han gjorde Allsvensk debut redan som 17-åring. Kontraktet med Trelleborgs FF gäller för två år.

– Måns är en snabb och löpstark spelare som vi kommer att få stor nytta av i vårt offensiva spel men också i det taktiska defensiva arbetet. Med Måns stärker vi truppen med ytterligare en spelare med erfarenhet från Allsvenskt spel, säger Kristian Haynes, huvudtränare i Trelleborgs FF.

Redan 2010 gjorde Måns sin allsvenska debut för Kalmar FF. 2014 tog han steget över till Hammarby där han spelade under 1,5 år innan han återgick till Kalmar FF. Måns har även spelat i det svenska U17, U19 och U21-landslaget. 

Text och foto: Trelleborgs FF

--------------------------------------------------

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK!

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.