Fotbollshörnan

Fokus på den lokala fotbollen

Silly

Tre nya spelare till Trelleborgs FF:s damlag


Trelleborgs FF:s damlag presenterar nu ytterligare tre tillskott i truppen inför säsongen 2020. Det är Hanna Lundell från IFK Uppsala, Somea Polozen från FC Rosengård samt Ebba Wendt Lundgren från IFK Trelleborg som ansluter till laget redan under måndagen i samband med årets första träning.

– Jag är väldigt glad att talangfulla damspelare från närområdet väljer att spela och utvecklas hos oss. Det bekräftar att vår satsning på damerna är av hög kvalitet, säger Hans Malmqvist, huvudtränare för Trelleborgs FF:s damlag.

Mer om de nya spelarna

FC Rosengård fostrade Hanna Lundell är 22 år och kommer senast från IFK Uppsala.

– I Hanna får vi in en spelare med erfarenhet från elitfotboll. Hon är en poängspelare som är användbar i alla offensiva positioner, säger Hans Malmqvist.

18-åriga Somea Polozen kommer från Trelleborg och lånas in från FC Rosengård under hela säsongen 2020.

– Vi lånade in Somea en period i början av 2019 då hon stod de första fyra seriematcherna för oss. Hon är en väldigt talangfull målvakt som vi känner passar väldigt bra in i vår trupp, säger Hans Malmqvist. 

Ebba Wendt Lundgren är en 23-årig anfallare som närmast kommer från grannklubben IFK Trelleborg.

– I Ebba får vi en energifylld och målgörande spelare och det ska bli spännande att följa hennes utveckling framöver, säger Hans Malmqvist.

Text och foto: Trelleborgs FF

--------------------------------------------------

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK!

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.