Fotbollshörnan

Fokus på den lokala fotbollen

Silly

Al Kurdi stannar i IFK Malmö


Den 30-årige vänsterbacken Raslan Al Kurdi kom till IFK Malmö inför säsongen 2018 då han lämnade Kvarnby IK. Nu står det klart att Al Kurdi förlänger med IFK Malmö och går in på sin andra säsong i klubben.

Under 2019 har det blivit 1570 minuters spel i Div 2 Västra Götaland. En serie där IFK Malmö slutade på en tolfte plats och fick kvala sig kvar i tvåan.

– Ett enkelt val då detta är min andra familj. Alla visar glädje och kärlek. Jag är nu inte på mitt tredje år i IFK och gillar varje minut i klubben, säger Al Kurdi till klubben hemsida och fortsätter.

– Jag har ett stort förtroende för de nya tränarna som bidrar med struktur, ordning och olika fotbollsmetoder. Sedan är det alltid roligt med nya lagkamrater. Det märks att samtliga är taggade och vill mycket på planen.

Foto: IFK Malmö

--------------------------------------------------

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK!

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.