Fotbollshörnan

Fokus på den lokala fotbollen

Silly

Silvin Jakupi förlänger med FC Rosengård


27-årige Silvin Jakupi kom till FC Rosengård inför säsongen 2018 från Makedonska FK Ohrid Macedonian. Nu står det klart att Jakupi förlänger med FC Rosengård ytterligare ett år.

Under 2019 blev det 599 spelade minuter för Jakupi i division två och fick även trycka in en boll borta mot Qviding.

Till klubbens hemsida säger han följande om sin förlängning.

– Det var inget att tveka om att förlänga med FC Rosengård, jag gillar klubben och jag har tivts bra under de två åren jag spelat för FC Rosengård. Sedan gillar jag ambitionerna som FC Rosengård har, och fortsätter.

– Jag tror på Division 1 i framtiden. Jag vill bidra med så mycket som möjligt för att hjälpa FC Rosengård att ta steget upp under 2020, vi måste jobba hårt men tar vi det så har vi alla möjligheter att gå upp till Division 1.

Foto: FC Rosengård

--------------------------------------------------

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK!

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.