Fotbollshörnan

Fokus på den lokala fotbollen

Silly

Matilda Liljefors klar för Trelleborgs FF


Nu presenterar Trelleborgs FF sitt nionde nyförvärv till damlaget. Det är 18-årige Matilda Liljefors som ansluter till truppen inför säsongen 2020. Matilda är en offensiv mittfältare som närmast kommer från FC Rosengård.

– Matilda är en offensiv spelare med väldigt fin teknik och spelförståelse. Hon har trots sin unga ålder mycket erfarenhet, dels från FC Rosengård dels från landslagssammanhang. Matilda kommer tillföra mycket i vår trupp och vi ser fram emot att få arbeta med henne, säger Hans Malmgren, huvudtränare för Trelleborgs FF:s damlag i ett pressmeddelande.

Text och bild: Trelleborgs FF

--------------------------------------------------

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK!

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.