Fotbollshörnan

Fokus på den lokala fotbollen

Silly

Zia Sakirovski förlänger med FC Rosengård


Zia Sakirovski kom till FC Rosengård inför säsongen 2018 då han lämnade Österlens FF. Nu står det klart att Sakirovski skriver på för ytterligare ett år i FC Rosengård och går in på sitt tredje år i föreningen.

Sakirovski spelade 2065 minuter under 2019 och stod för 13 mål i Div 2 Västra Götaland, som är bäst hittills för Sakirovski.

Till klubbens hemsida säger han följande.

– Det känns bra att det klart. Jag och FC Rosengård delar samma ambitioner, vi vill uppåt i seriesystemet. Jag ser ljust på framtiden och hoppas på att kunna ta kliv upp i seriesystemet. Sedan hoppas jag på att kunna göra fler mål såklart, jag vill bli bättre än gångna säsongen.

Foto: FC Rosengård

--------------------------------------------------

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK!

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.