Fotbollshörnan

Fokus på den lokala fotbollen

Silly

Sex nyförvärv till NK Croatia


NK Croatia slutade på en tredje plats i Div 6 Sydvästra B under 2019. En placering som innebar kval till division fem. Väl i kvalet väntade Harlösa IF som man besegrade med 6-3.

Nu rustar man upp i laget och har gjort klart med sex nya spelare inför den kommande säsongen.

Det rör sig om spelarna Edis Alievski (Liria IF), Mattias Drpic (Bosnien Hercegovinas SK), Rasmus Sanden (BK Flagg), Mikael Farazumis (Malmö IK), Nabil Hadrous (KSF Prespa Birlik) och storspelaren Fabian Da Silva Gustafsson (BK Flagg).

Just med Fabian Da Silva Gustafsson kommer NK Croatia få in rutin i laget då han bland annat har spelat högre upp i seriesystemet. Han har spelat för klubbar som Kvarnby IK, Kristianstad FF, FC Höllviken, Mjällby AIF och även varit en tur i Australien och spel med Olympia FC Warriors. Senast kommer han från BK Flagg där han gjorde tolv mål på 18 matcher.

--------------------------------------------------

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK!

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.