Fotbollshörnan

Fokus på den lokala fotbollen

Silly

Skyttekungen Gjenis Zeqiri klar för Eskilsminne IF


20-årige anfallaren Gjenis Zeqiri är Eskilsminne IF:s senaste nyförvärv. En spelare som under 2019 levererade 18 mål på 21 matcher i division tre klubben Laholms FK.

Zeqiri har skrivit på ett tvåårskontrakt med Eskilsminne IF.

– När jag fick inbjudan till provträning i Eskils blev jag oerhört glad. Eskilsminne är en fantastisk klubb med ordning och reda. Dessutom är det otroligt hög nivå på tränare och spelare. Det märktes direkt på årets första träning vilken kvalitet det handlar om, säger Zeqiri till klubbens hemsida och fortsätter.

– Jag kommer att ge hundra procent för att direkt försöka slå mig in i laget. Det känns otroligt inspirerande att veta att jag snart har chansen att få spela mot Östersund, Häcken och Gais i Svenska cupen nu på våren. Att få möta allsvenska lag är en dröm för mig .

Foto: Eskilsminne IF

--------------------------------------------------

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK!

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.