Fotbollshörnan

Fokus på den lokala fotbollen

Silly

Anders Bergström tar över i Lunds BoIS


Efter åtta säsonger i Lunds BoIS står det klart att Eimantas Poderis väljer att lämna sitt uppdrag i BoIS. Säsongen 2019 slutade med ett kval för Lunds BoIS till division fyra. Men väl i kvalet var IFK Klagshamn starkare och försvarade sin plats i fyran.

– Han har gjort ett fantastiskt jobb i Lunds BoIS som vi är väldigt tacksamma för. Eimantas har spridit sitt stora fotbollskunnande inte bara inom herrfotbollen. Han har även under en kort period varit inblandad i damlaget samt i både det flicklag som hans dotter spelade i samt det pojklag hans son spelade i. Eimantas är en sann föreningsmänniska och vi önskar honom all lycka i sitt fortsatta fotbollsliv, skriver Emma Dizdarevic på klubbens hemsida om Eimantas.

Ny huvudtränare blir istället Anders Bergström som närmast kommer från Harrie FF/Stora Harrie. Väl där har Bergström varit verksam i fem år.

– Anders är en rutinerad tränare som varit verksam i ett flertal klubbar genom åren, en del av dessa på elitnivå, skriver Emma Dizdarevic på klubbens hemsida om Bergström.

Foto: Lunds BoIS

--------------------------------------------------

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK!

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.