Fotbollshörnan

Fokus på den lokala fotbollen

Silly

Fredrik Widlund klar för Eskilsminne IF


Efter två veckors provträning med Eskilsminne IF blev det klart att ytterbacken Fredrik Widlund skriver på för klubben och lämnar därmed Högaborgs BK.

Inför årets säsong har många klubbar varit intresserade. Widlund har tränat med bland annat Hittarps IK, Landskrona BoIS och även Råå IF har varit med och rykt i ytterbacken. Men tillslut blev det Eskilsminne IF.

– Nej av flera orsaker så ville jag testa här. Dels är ju Eskils i Division 1 och det känns att klubben har en fantastiskt fin organisation med många som engagerar sig och bryr sig om att man trivs och fungerar, säger Widlund till klubbens hemsida och fortsätter.

– Sedan har jag ju flyttat tillbaka till Helsingborg och har både familj och arbete här. Det gör att alla kuggar hamnar rätt och det fungerar både idrottsligt och socialt, menar Fredrik. Som fotbollsspelare började han som yttermittfältare men i HIF blev han inskolad som ytterback.

Widlund har tidigare spelat för klubbar som Helsingborgs IF Akademi, Ängelholms FF, Helsingborgs IF, Kristianstad FC och senast Högaborgs BK.

Foto: Eskilsminne IF

--------------------------------------------------

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK!

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.