Fotbollshörnan

Fokus på den lokala fotbollen

Silly

Trio förlänger i Bromölla


Ifö Bromölla IFs damer slutade på en åttondeplats i Div 1 Södra under 2019. Mer eller mindre hela laget har valt att förlänga sitt kontrakt med klubben under 2020 och nu meddelar klubben att ytterligare tre spelare väljer att spela för klubben under den kommande säsongen.

Det rör sig om spelarna Lisa Strand Svensson, Ida Strand Svensson samt Matilda Björck som väljer att förlänga sina kontrakt.

På klubbens hemsida kommenterar spelarna följande om den kommande säsongen och varför de valde att förlänga med klubben.

– Bromölla är min moderklubb och jag trivs jättebra här vilket gjorde det till ett enkelt beslut. Det märks att vi satsar hårdare detta året vilket är superbra utvecklingsmässigt. Jag tror att vi kommer göra en bra säsong i division 1 i år, säger Lisa Strand Svensson.

– Inför denna säsong är vi ett gött gäng som kommer kriga för varandra och hela tiden utvecklas. Vinna en match i taget och så kommer poängen därefter. Tränarna, spelarna och föreningen är anledningen till att jag skriver på för ytterligare ett år. Det är ett nöje att spendera flera timmar i veckan med det här gänget, menar Ida Strand Svensson.

– Jag valde Bromölla 2020 för att det känns som att det kommer bli ett roligt år. Vi har fått in nyförvärv som kommit in med ny energi och som bidragit till ett positivt lyft både i gruppen och på planen. Med Pierre som ny tränare kommer vi utvecklas då han bidrar med mycket fotbollskunskaper. Bromölla är en klubb med ett framtidstänk med goda förutsättningar och tillsammans tror jag på ett framgångsrikt 2020. Det ska bli kul att vara med på denna resan, avslutar Matilda Björck.

Foto: Ifö Bromölla IF

--------------------------------------------------

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK!

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.