Fotbollshörnan

Fokus på den lokala fotbollen

Silly

Hamed Mohabatnia: ”Det ska bli ett mycket spännande år”


Med endast ett poäng säkrade Bjuvstorps FF sitt kontrakt i Div 4 under 2019. Nu blickar man framåt och försäsongen har dragit igång i laget.

– Det känns fantastiskt skönt att vara igång nu, då vi har haft uppehåll i ett par veckor. Nu kan man på allvar lägga fokus på rätta saker och jobba sig därifrån.

Hur kommer ni lägga upp årets försäsong?

– Vi kommer köra tre träningar i veckan. Två fotbollspass på Hedvalla och ett fyspass på Nordic Wellness. Där det kommer vara både spinning och body pump på schemat.

Är det något du känner du saknar i ert truppbygge?

– Vi har en bra trupp med många hungriga spelare. Samtidigt håller vi på att föra samtal med ett par spelare till men mer än det kan jag inte berätta.

Ni har gjort en del nyförvärv inför den kommande säsongen, hur vill du summera er Silly Season?

– Vi har fått in många duktiga spelare med blandade åldrar som är hungriga och med god utvecklingspotential. Baserat på hur många som har lämnat laget samt som vi har fått in måste vi säga att det har varit en bra Silly Season.

Hur ser du på årets säsong?

– Det ska bli ett mycket spännande år och jag har en bra känsla. Nu gäller det att alla håller en hög närvaro på träningarna och då kommer det se riktigt bra ut för Bjuvstorp FF.

Foto: Bjuvstorps FF

--------------------------------------------------

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK!

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.