Fotbollshörnan

Fokus på den lokala fotbollen

Silly

Maja Olofsson lägger skorna på hyllan efter tio år i Eskilsminne


Maja Olofsson, 29 år, kom till Eskilsminne IF inför säsongen 2010 då hon lämnade Billesholms IK. 

Efter tio aktiva år i Eskilsminne IF väljer hon att lägga skorna på hyllan. Bland annat är det jobbiga skador som har stört henne under de senaste åren som är orsaken. Istället kommer hon kliva in som koordinator i damsektionen. 

– Det kändes svårt att sluta och saknaden efter träning och match är stor. Men samtidigt känner jag att jag i min nya roll kan bidra i det viktiga arbete som föreningslivet innebär, säger Maja till klubbens hemsida och fortsätter.

– Jag ska vara en förmedlande länk mellan främst A-laget och Akademin. Jag ska vara mentor åt de lite yngre tjejerna coacha ledarna när det behövs. Dessutom kan jag bidra med ”kvinnoperspektivet” i verksamheten eftersom jag själv varit aktiv. 

Foto: Eskilsminne IF

--------------------------------------------------

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK!

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.