Fotbollshörnan

Fokus på den lokala fotbollen

Daniel Burda: “Bättre placering än senast, det är ett måste”


Det va många som inte trodde på oss och folk snacka om att vi skulle åka ur serien. Men vi var aldrig oroliga säger Daniel Burda, Malmö City FC.

Malmö City FC slutade på en femte plats i Division 3 Södra Götaland 2019 och blickar framåt mot 2020. Daniel berättar för Fotbollshörnan att man tar med sig allt man har kämpat för under föregående säsong och det laget har byggt upp. Han tycker att laget har motbevisat alla och att dem under säsongen 2020 kommer att ha med sig ett större självförtroende.

Ser man till försäsongen så har Malmö City FC inte någon inbokad träningsmatch dock har man dragit igång ett samarbete med Goatsports som hjälper till och vägleder varje spelare individuellt.

Det finns alltid saker man kan förbättra, vi jobbar hårt och vi har många spännande spelare i laget så jag är inte orolig för vår framtid.

Daniel är själv även nöjd med sin föregående säsong. 1360 minuter spelade och fem mål blev det för Daniel. Med en helt ny roll där han fick komma upp mer i banan tillskillnad från i stort sätt alla andra säsonger där han spelat sittande mittfältare. Han tycker att han har anpassat sig bra i den nya rollen och tror på fler mål kommande säsong.

Lagets målsättning är att hamna på bättre placering än senast. Det är ett måste! 

Malmö City nyförvärv inför 2020:
Ronald Lubwama
Carl Scott
Blerim Mulici (Spelade 1 match förra säsongen)
Boris Bjelkanovic
Johnebo Njie
Theo Ankrow
Andreas Pajus

Foto: Mats Javerud / MEDAX Production

--------------------------------------------------

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK!

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.