Fotbollshörnan

Fokus på den lokala fotbollen

Silly

Adam Larsson klar för Eskilsminne IF


Eskilsminne IF fortsätter att värva inför den kommande säsongen i Ettan Södra. Nu står det klart att man har gjort klart med målvakten Adam Larsson som ansluter från Hässleholms IF i Division 2.

– Det känns fantastiskt roligt att detta gått i lås. Jag har bara positiva saker att säga om Eskilsminne. En klubb med en fantastisk organisation och med en otrolig besättning på tränarsidan. Dessutom är killarna oerhört trevliga. Man känner sig välkommen och önskad i laget, säger Adam till klubbens hemsida och fortsätter berätta om sina styrkor.

– Jag tycker om att spela med fötterna. Att kunna agera som en extra back och antingen rensa undan eller spela fram bollen. Detta underlättar mitt eget målvaktsarbete. Dessutom har jag ganska hyfsade reflexer.

Adam Larsson gick till Hässleholms IF inför säsongen 2019 och under året har det totalt blivit 2160 minuters spel i den gröna tröjan.

– Jag var i IFK i två säsonger. Inför fjolåret lämnade jag för lokalkonkurrenten Hässleholms IF. I fjol spelade jag faktiskt en match mot Eskilsminne i Helsingborg. Det var en cup- eller DM-match på våren, säger Adam till Eskilsminnes hemsida.

Foto: Eskilsminne IF

--------------------------------------------------

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK!

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.