Fotbollshörnan

Fokus på den lokala fotbollen

Silly

Oliver Åkerman klar för Hittarps IK – lämnar Eskilsminne


Hittarps IK presenterade igår två nyförvärv till klubben. Nu står det klart att man har gjort klart med ytterligare en spelare inför den kommande säsongen.

Oliver Åkerman var under hösten utlånad till Hittarps IK från Eskilsminne IF. Nu väljer man att skriva över Åkerman till klubben. Under hösten spelade Åkerman 524 minuter för Hittarps IK och stod även för ett mål.

På klubbens hemsida skriver man följande om nyförvärvet.

Oliver är en konstruktör som ofta och gärna har en tå involverad i de offensiva momenten. Med sin fina blick för spelet syns han frekvent i både assist- och målprotokollet och hans fruktade vänsterfot kommer säkerligen ge upphov till spektakulära distansmål under året.

Edmans spelfilosofi tarvar bland annat spelare som besitter kreativa egenskaper och Oliver har potential att tillföra ytterligare en dimension till den redan kvalitativa truppen. En sevärd aktör som förhoppningsvis kommer spela en signifikativ roll för lagets offensiva handling.

Man meddelar även på hittarpsik.se att man har officiellt stängt transferfönstret för denna gång.

--------------------------------------------------

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK!

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.