Fotbollshörnan

Fokus på den lokala fotbollen

BLOGG: Vilken kanoninledning på Fotbollshörnan


Över en månad har gått sedan vi satt vid det härliga matbordet i Halmstad och planerade uppstarten av Fotbollshörnan 2.0. Ett projekt som vi inte riktigt på förhand visste vart vi stod, hur mycket besökare skulle vi få, och var det rätt tid att starta upp?

Det var många frågor som vi inte då kunde besvara på, men som vi nu har fått svar på efterhand som projektet har gått.

Utan att avslöja några siffror så kan jag berätta att den första månaden har blivit succé. De siffror som vi på förhand hade uppskattat sajten skulle dra har blivit krossats för länge sedan. Det är trots allt försäsong och just nu jobbar klubbarna på att slipa sina trupper inför den kommande säsongen.

Att driva sajten är inte heller enkelt. 75% av besättningen av Fotbollshörnan har inom ett år tillbaka blivit föräldrar och axla pappalivet med heltidsjobb och även skriva artiklar, det är inte det enklaste. Men vi kämpar på in i det sista och arbetsgruppen Fotbollshörnan har gör att vi blir starka tillsammans.

Vad som händer i framtiden avslöjar vi inte riktigt än. Snart inleds gruppspelet i DM och ta lite tempo på tränarna inför denna härliga start på säsongen är ett måste. Därefter är det snart dags för seriestart och vad som sker inför de får ni lugnt sitta ner och vänta på.

Hur kan du som förening, tränare, spelare, åskådare hjälpa oss?

Vi finns för alla föreningar och skriver gärna om er. Du kan alltid skicka oss ett mail på info@fotbollshornan.se. Har ni pressmeddelande som ni vill ha ut eller en ny spelare som är klar eller någon som har lämnat? Ingen nyhet är för liten eller för stor för oss. Skriver vi om just din förening så är vi alltid tacksamma för en delning i sociala medier. Detta gör att vi blir större.

Eftersom vi just nu jobbar med ideellt arbete på sajten och du känner att du vill stödja vårt projekt. Hör av dig!

Nu kör vi så det ryker!

--------------------------------------------------

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK!

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.