Fotbollshörnan

Fokus på den lokala fotbollen

Silly

Trelleborgs FF och BK Höllviken ingår avtal om föreningssamarbete gällande damfotboll


Trelleborgs FF och BK Höllviken har ingått ett avtal om föreningssamarbete gällande damfotboll. Ambitionen med samarbetet är att gemensamt arbeta för att erbjuda föreningarnas damspelare en möjlighet att spela A-lagsfotboll på den nivå som passar dem bäst.

– Genom min tid som klubbdirektör i Trelleborgs FF så har jag följt BK Höllvikens fina arbete med att utveckla duktiga tjejer att spela A-lagsfotboll både i BK Höllviken och i andra klubbar runt om i Skåne. Tillsammans kan vi bli ännu bättre på att få fler att fortsätta spela fotboll oavsett nivå och ambition, säger Mattias Kronvall klubbdirektör i Trelleborgs FF.

Samarbetet innebär att klubbarna kommer att samverka gällande tränings- och matchmiljö så att varje individuell spelare kan utvecklas i sin takt i rätt miljö. Detta ska klubbarna underlätta genom att främja enkla och skyndsamma övergångar där vi sätter spelaren i centrum. Utgångspunkten som ligger till grund för samarbetet är ”Så många som möjligt, så länge som möjligt, i så bra miljöer som möjligt” 

– Vi är stolta och glada över att Trelleborgs FF har arbetat för ett föreningssamarbete med damsidan i BK Höllviken. Genom detta samarbete ger vi våra tjejer en möjlighet att utvecklas ännu bättre säger Fredrik Malmqvist ordförande i BK Höllviken.

Foto & Text: Trelleborgs FF

--------------------------------------------------

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK!

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.