Fotbollshörnan

Fokus på den lokala fotbollen

Silly

Två nyförvärv till Borgeby FK

Foto: Borgeby FK


Borgeby FK har gjort klart med två nyförvärv inför den kommande säsongen. Bägge spelarna kommer senast från IF Limhamn Bunkeflo. Det rör sig om spelarna Amanda Olsson och Annie Haglund som har skrivit på för klubben.

På klubbens hemsida kommenterar huvudtränare Peter Ahlin följande om nyförvärven.

Huvudtränare Peter Ahlin säger att han är väldigt glad att tjejerna valt att skriva på för Borgeby FK. Trots att han bara sett dom i några få provträningar så känner han att det är tjejer med bra karaktär och attityd och som han tror kommer att tillföra truppen ytterligare energi.”

--------------------------------------------------

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK!

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.