Fotbollshörnan

Fokus på den lokala fotbollen

Silly

Philip Mårtensson lånas ut till Landskrona BoIS

Foto: Landskrona BoIS


Under torsdagen blev det klart att målvakten Philip Mårtensson lånas ut till Landskrona BoIS i Division 1. Låneavtalet sträcker sig året ut.

– Med tanke på numerären på målvaktssidan behöver vi säkra utveckling och öka möjligheten till speltid för Philip och därför har vi tagit beslut om en utlåning. Låneavtalet sträcker sig året ut men under sommaren kommer klubbarna ha en diskussion om hur avtalet ska fortlöpa, säger Trelleborgs FF:s klubbdirektör Mattias Kronvall i TFF:s pressmeddelande.

Philip Mårtensson anslöt till Trelleborgs FF från Torns IF i början av 2019 och spelade två matcher i Superettan under förra säsongen.

-Det var mest glädje för min del. Kul att komma till en ny klubb, en stor klubb dessutom. Det känns inspirerande att komma hit och förhoppningsvis kunna påverka. Jag vet vad BoIS går för och deras placering förra året, så det känns inspirerande. Det ska bli ett spännande år, säger Philip Mårtensson i Landskrona BoIS pressmeddelande och fortsätter.

-Jag har ganska bra koll på BoIS, jag är ju god vän med Erik Andersson som spelar i Trelleborg och som spelat här innan. Han har briefat mig lite, men annars har jag som sagt ganska bra koll.

--------------------------------------------------

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK!

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.