Fotbollshörnan

Fokus på den lokala fotbollen

MFF förlänger med Eric Larsson

Foto: Arkiv / Malmö FF

Inför säsongen 2018 anslöt Eric Larsson på fri transfer från GIF Sundsvall till Malmö FF. Nu har högerbacken hunnit göra två säsonger i himmelsblått och därmed spelat 84 tävlingsmatcher.

Nu vill Malmö FF satsa vidare på sin 28-årige högerback och har förlängt Eric Larssons avtal till och med säsongen 2023. Sportchefen Daniel Andersson är glad över att ha rott avtalet i hamn.

– Eric har efter en acklimatiseringsperiod vuxit ut till en viktig spelare för oss och han hade en riktigt stark fjolårssäsong. Han är seriös, ger alltid sitt yttersta och har tagit klubben till sitt hjärta. Det känns jättebra att förlänga avtalet, säger han i ett pressmeddelande.

Hos Eric Larsson fanns det ingen tvekan om att sätta bläck på pappret.

– Malmö har känts som hemma från dag ett och därför är det jätteskönt att förlänga avtalet med två år. Jag har varit här ett tag nu och trivs med allt det fotbollsmässiga och även utanför planen. Det var ingen tvekan om att förlänga när klubben ställde frågan, säger Larsson i ett pressmeddelande och fortsätter:

– Supportrarnas stöd betyder allt för oss spelare och vi vet vilken glädje vi kan ge dem när vi spelar bra och vinner. Det var svårt att komma över det allsvenska slutet förra året, när vi hade guldet i halvtid i sista matchen. Men nu gör det mig bara ännu mer inspirerad att ta hem guldet till Malmö i år.

FOTBOLLSHÖRNAN TV:
Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.