Fotbollshörnan

Fokus på den lokala fotbollen

Corona sätter stopp för Uppåkra IF- all träning inställd tills vidare

Uppåkra IF går idag ut och meddelar på sin hemsida att all verksamhet är stängd på Uppåkravallen samt Uppåkrahallen/Hjärupshallen. Träningar såväl som matcher är inställda tills vidare, detta efter ett beslut som tagits av kommunstyrelsens ordförande Christian Sonesson i Staffanstorps kommun. Beslutet är att stänga samtliga verksamheter som inte definieras som kärnverksamhet, (förskola, skola och omsorg är kärnverksamhet). Mer om beslutet som tagits kan läsas via länk nedan:

https://staffanstorp.se/2020/03/12/oppet-brev-till-staffanstorps-kommuninvanare-med-anledning-av-corona-covid-19/

Påföljden om detta bryts kan bli ganska allvarligt från kommunens sida
mot Uppåkra IF skriver laget på sin hemsida idag.

FOTBOLLSHÖRNAN TV:
Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.