Fotbollshörnan

Fokus på den lokala fotbollen

Freddie Brorsson klar för Österlens FF

Efter fyra säsonger i Trelleborgs FF valde Freddie Brorsson att lämna klubben och flyttade norrut, nämligen till Göteborg och Örgryte IS. I Trelleborg blev det 49 matcher, varav tre mål.

I december 2018 skrev Brorsson på för Örgryte, ett kontrakt som skulle sträcka sig under två säsonger. Men nu väljer Brorsson att lämna klubben och har skrivit på för Österlens FF.

– Det är ett grymt nyförvärv. Det kom från ovan. Trots han bara är 22 år så har en bra erfarenhet med sig. Jag gillar att jobba med unga spelare som vill något, som i detta fall. Brorsson ville landa och ha spelglädje igen och hörde därför av sig, säger Jonas Stridsberg till Fotbollshörnan och fortsätter.

– Det var ett samtal från hans far, Jonas Brorsson, och då lämnade jag över det till Jonas Mårtensson som har hand om övergångar i klubben. I veckan blev det klart och det är skoj. 

Vad kommer han att bidra med? 

– Han är en spelare som ger järnet, snabb, han har en näsa för allt. Brorsson kan spela på alla positioner. Vi behöver spelare med den inställningen som kan spela på mer än en position i laget. 

– Tar man in en spelare i sista stund så behöver spelaren vara väldigt bra, vilket han är. Brorsson kommer att bidra med mycket. Bland annat ett driv som vi behöver. 

FOTBOLLSHÖRNAN TV:
Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.