Fotbollshörnan

Fokus på den lokala fotbollen

Silly

Rebecka Persson återvänder till Borgeby FK


Rebecka Persson väljer att återvända till Borgeby FK efter sju säsonger i IF Limhamn Bunkeflo. Senast hon spelade i Borgeby FK var säsongen 2012. Då blev det två mål för klubben och 1350 spelade minuter i Div 2 Södra.

I IF Limhamn Bunkeflo blev det först fyra säsonger i Elitettan innan laget tog klivet upp till Damallsvenskan. Totalt har det blivit 10 359 minuter i seriespel för Persson i IF Limhamn Bunkeflo.

– Jätteskoj att få in en så pass meriterad spelare i truppen med Borgeby förflutet. Hon har visat bra attityd i träning och de träningsmatch hon deltagit i. Rebecka kommer att bli en jättebra tillskott till vår redan starka trupp, säger Peter Ahlin, till borgebyfk.se.

--------------------------------------------------

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK!

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.