Fotbollshörnan

Fokus på den lokala fotbollen

Silly

Duo klar för Lunds BK


Lunds BK meddelar via sin hemsida att man har gjort klart med två nya spelare inför den kommande säsongen. Det rör sig om spelarna Jakob Ottosson och hemvändaren Mirza Halvadzic.

Igår meddelade man att man hade gjort klart med 20-årige Jakob Ottosson som ansluter från Mjällby AIF. Under 2019 var Ottosson utlånad till Kristianstad FC. Väl där blev det 932 spelade minuter och ett mål.

På klubbens hemsida skriver man följande om Ottosson.

“Han beskriver sig själv som en fysisk löpstark spelare som kan spela på flera positioner, men håller gärna till på kanten där han tycker att han får ut mest av sitt spel. När Jakob inte tränar och spelar matcher är det ekonomistudier som gäller de närmaste tre åren”

Idag presenterade man att man har gjort klart med Mirza Halvadzic som därmed återvänder till Lunds BK efter spel i Malmö FF, IFK Norrköping och senast Mjällby AIF. Halvadzic har även två landslagsbrons i EM och VM med ungdomslandslagen.

På klubbens hemsida beskriver man Halvadzic enligt följande:

“Efter senaste säsongens skadeproblem, är han nu fullt återställd och inställd på att bli en riktig publikfavorit på ”himmaplan”. De som känner Mirza sen tidigare vet att det finns både kreativitet och målsinne i honom. Mirza med sitt goda humör och inställning kommer hem, med ambition att få upp LBK en nivå till i seriepyramiden och har kvar drömmen att få återvända till överst nivån, någon gång i framtiden.”

--------------------------------------------------

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK!

1 thought on “Duo klar för Lunds BK

Comments are closed.

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.