Fotbollshörnan

Fokus på den lokala fotbollen

Oliver Stojanovic Fredin klar för Lunds BK

Tidigare i veckan meddelade Lunds BK två nyförvärv till klubben inför den kommande säsongen. Nu meddelar klubben ännu ett nyförvärv. Man har gjort klart med Oliver Stojanovic Fredin som ansluter från Oskarshamns AIK.

På klubbens hemsida skriver man följande om nyförvärvet.

“I Oliver, får vi en kraft, med gedigen spelarutbildning under flera av sina ungdomsår i både HIF och MFF. De senaste fyra åren har Oliver representerat Ängelholm under tre år och senaste säsongen var han en av de ledande spelarna i Oskarshamns AIK.Längtan till Skåne blev väl stor i Smålandsskogarna, så beslutet att komma till LBK, var inte långt borta.”

FOTBOLLSHÖRNAN TV:
Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.